UNICORNSHIMMER.NL
info@unicornshimmer.nl
KVK 68389035
NL89 INGB 0007 831944

Alle benodigde licenties zijn aanwezig en een hygiene certificaat. Wil je deze inzien? Dat kan. Stuur dan een email naar info@unicornshimmer.nlen we sturen ze naar je toe.

Houdbaarheids datum
Alle producten bevatten een sticker met daarop een “ best before” datum op het flesje of op het doosje. De Unicornshimmer is minstens 6 jaar houdbaar en de unicorn syrups 12 maanden.

Welke drankjes kan ik unicornizen met jullie shimmers?
Je kunt ieder drankje unicornizen met onze shimmer powders of syrups! Het effect zal iets heftiger zijn bij sparkling drinks, maar of je nu een waterlover,  ginto addict of appelsappro’tje bent, je kunt ze allemaal omtoveren tot ware kunstwerkjes om te drinken!

Help ik ben op dieet!
Geen probleem, eigenlijk al onze producten passen in alle dieten.
Wil je weten of het product wat jij wilt bestellen binnen je dieet past? Mail dan even naar info@unicornshimmer.nl

Levertijd : I know you wanna shine hun;-)
Bestel maandag t/m vrijdag voor 14.00 uur en je shimmer wordt diezelfde dag nog verstuurd.  Als je een beetje geluk hebt en de koerier werkt mee, dan heb je je pakketje de volgende dag in huis.
Bestel je op vrijdag na 14.00 uur, zaterdag of zondag? Dan wordt je bestelling op maandag verstuurd.

Retour en/of ruilen.
Omdat de poeders en syrups onder etenswaren vallen mag je de producten niet ruilen i.v.m Hygiene. Twijfel je over een kleur of smaak? Bestel dan eerst 1 flesje, voordat je een grote order plaatst.

Overige
Is er iets mis gegaan tijdens je bestelling, mist er iets in je bestelling of is je bestelling niet binnen gekomen? Mail dan naar info@unicornshimmer.nlen we zoeken het voor je uit en bieden je een oplossing!

Bestellen voor een restaurant of organisatie?
Dat kan! Mail ons je wensen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Belangrijke informatie!
Kleuren: Wij kunnen niet garanderen dat de kleuren die jij ziet op je computer, tablet of telefoonschermpje overeenkomen met de kleur die de shimmer of poeder daadwerkelijk geeft in reallife. De kleur en het effect kan dus lichtelijk afwijken van onze geposte foto’s

Inhoud: De potjes en flesjes van Unicornshimmer.co zijn met zorg en liefde afgevuld, maar de inhoud kan soms licht verschillen.  De potjes en flesjes zijn ¾ gevuld. Dit zorgt voor beweging van het product in de verpakking waardoor kleven en klonten blijft uitgesloten.